God sommer!

God sommer hilsen Amigitos

Tusen takk for at du tar litt tid til å lese dette og tusen takk for at støtten fra alle våre faste givere!

Verden er i forandring og det påvirker også vårt arbeid her i Pancho Mateo, Den Dominikanske republikk. Mat, strøm og alle andre driftskostnader er vesentlig dyrere enn de var for 2-3 år siden. Dollarkursen er veldig dårlig og det påvirker oss også da vi sender penger til drift fra Norge til Amigitos her nede.

Vi har regnet ut at mat koster 30 % mer idag enn i 2020 og da vi koker 5-6000 måltider hver måned så gjør dette at det er vanskelige tider, + alle andre kostnader som har steget.

Men kjære gode venner av Amigitos Små venner, vi gir oss ikke og vi står på i sammen med våre ansatte her i Pancho Mateo. De gjør en fantastisk jobb og alt er på stell.

Vedlikehold og oppgraderinger

Vi måtte kjøpe ny ovn nå da den gamle som har kokt for oss i 7 år måtte gi seg. Den lakk gass og det kom flammer ut bak. Vi er så heldige at vi har flotte fungerende bygninger som rommer så mye, helse, mat, skole, aktiviteter, kontorer, frivilligboliger, bibliotek etc etc. Vedlikehold er viktig for oss for å ta vare på Amigitos sine verdier, slik at vi kan hjelpe i mange år. Vi har nå vedlikeholdt alt vi har, det er malt, reparert og alt fungerer bra nå. Alt var stoppet opp under nedstengning pga Covid men nå er vi glade for å fortelle at vi er 100 % i rute igjen, med alle våre programmer.

Behov for faste givere

Vi er i stadig behov for faste givere for å dekke månedlige driftskostnader og vil jobbe hardt for å få flere månedlige givere. Har du lyst og enda ikke er fast giver, vet du om muligheter for å skaffe givere, så kontakt oss er du snill. Det er en glede å kunne dele når vi ser resultater som vi gjør her i Pancho Mateo. Behovene er fortsatt mange og det er tøffe tider med å skaffe midler. + at det er tøffe tider for beboerne her med stor arbeidsledighet og høye priser.

Det er mange forferdelige ting som skjer i verden og med krigen i Ukraina kom grusomhetene veldig nært på oss i Norge. Dette påvirker også våre inntekter og det er vanskelig å skaffe midler. Det skal jo heller ikke være en konkurranse, men kjensgjerningen er at uten midler så kan vi ikke gjennomføre vårt arbeid her i Den Dominikanske republikk. Amigitos takker alle gode som er med oss og gjør vårt arbeid mulig.

Riktig god sommer og oppdatering om forekommende sommerskole kommer, følg oss gjerne på Insta (@amigitos_friends) og Facebook.

FLERE BLOGGINNLEGG

GJØR EN FORSKJELL I DAG

Så lenge fattigdom, urettferdighet og ulikheter består, kan ingen av oss helt hvile.
Det skal ikke så mye til å endre et liv, ta kontakt i dag og utgjør en forskjell.

ENGASJER DEG
DONER NÅ