Engasjer deg

Det finnes mange ulike måter å engasjere seg i Amigitos sitt arbeid på.

Nedenfor finner du en oversikt over de ulike måtene du kan engasjere deg på. Dersom alternativet du leter etter ikke står her, må du gjerne kontakte oss direkte, så finner vi en løsning sammen. Vi ønsker at det skal være mulig for alle, store som små, å engasjere seg slik de ønsker og kan 🙂 Du kan også følge med på vår side på frivillig.no, hvor vi legger ut noen av behovene vi har for frivillige bidrag.

Vi er utrolig takknemlige for alle som tar del i arbeidet og reisen til Amigitos!

Frivillig i DR

Ett opphold med Amigitos i Pancho Mateo vil kunne gi både opplevelser, vennskap og erfaringer for livet. Hva du bidrar med finner vi ut sammen, basert på dine ønsker og kompetanser.

Les mer

Frivillig i Norge

Vi trenger mange ambassadører for vårt arbeid, både i Norge og andre land. Bli med å stå på stand, hjelp oss å verve nye faddere eller bidra til gaven som hjelper. Mulighetene er mange.

Les mer

Reise med mening

Dette er en glimrende mulighet til å kombinere ferie og humanitært arbeid. Vi tilrettelegger slik at det passer deg og ditt reisefølge, og det dere ønsker å oppnå gjennom en annerledes reise. Her får du venner for livet!

Les mer

Vennskapsordninger

Innerst inne er barn like på tvers av kontinenter, land og kultur. Våre barn elsker dans, fotball, kreativt arbeid og mer til. Kanskje vil din klasse eller ditt idrettslag bli venner med våre små? Brevutveksling, deling av bilder og video og andre idéer ønskes velkommen.

Les mer

GJØR EN FORSKJELL I DAG

Så lenge fattigdom, urettferdighet og ulikheter består, kan ingen av oss helt hvile.
Det skal ikke så mye til å endre et liv, ta kontakt i dag og utgjør en forskjell.

ENGASJER DEG
DONER NÅ