OM OSS

Amigitos er en norsk veldedig organisasjon som utfører utviklingsarbeid og nødhjelp i Pancho Mateo, den Dominikanske Republikk. Organisasjonen ble stiftet i 2014, og driver i dag en rekke programmer for å løfte lokalbefolkningen ut av fattigdom gjennom å dekke basale behov og styrke innbyggernes rettigheter. Vi jobber kontinuerlig etter ordene «Care with action! Fordi alle fortjener en sjanse i livet», og det er dermed viktig at vi viser vår omsorg gjennom handlingene vi gjør og at vi gir alle en sjanse hos oss.

Vår historie

Les om opprinnelsen til Amigitos. Det ble en tøff start, og det er fortsatt mye som er krevende, men det er samtidig en fantastisk utvikling i hele Pancho Mateo.

Kontakt oss

Her finner du vår kontaktinformasjon, samt oversikt over styremedlemmene i Amigitos og deres ansvarsområder.

Organisasjon

Her finner du faktaopplysninger om Amigitos, samt dokumenter som årsberetninger, årsregnskap, logo og mer. Du finner også lenke til vår side hos Innsamlingskontrollen med ytterligere opplysninger.

Nyheter

Her finner du bloggposter av ulike slag. Her skriver frivillige om deres erfaringer, vi deler større nyheter om organisasjonen og mer til.

GJØR EN FORSKJELL I DAG

Så lenge fattigdom, urettferdighet og ulikheter består, kan ingen av oss helt hvile.
Det skal ikke så mye til å endre et liv, ta kontakt i dag og utgjør en forskjell.