Gi din støtte

Det finnes mange muligheter for å bidra til Amigitos sitt arbeid.

Nedenfor finner du en oversikt over de ulike måtene du kan bidra på. Dersom alternativet du leter etter ikke står her, må du gjerne kontakte oss direkte, så finner vi en løsning sammen.

Vi setter stor pris på alle bidrag! 

Bli fadder

Ved å gi et fast beløp i måneden hjelper du oss å ha forutsigbarhet i vår økonomi og vårt arbeid. Hva med å bli fadder for et barn eller en av de eldre?

Les mer

Bedriftstøtte

Det finnes mange ulike måter bedriften din kan bidra til Amigitos sitt arbeid på. Hva med å gi årets julegave til menneskene vi jobber med, slik at de har mat til familien gjennom julen?

Les mer

Gi et engangsbeløp

For noen er det enklest å gi et bidrag en gang i blant, eller når noe spesielt oppstår. Det er mulig å gi engangsbeløp både med Vipps, på Facebook, med PayPal eller ved bankoverføring.

Les mer

Hold en innsamling

Vi er så heldige å ha mange gode venner og støttespillere, som stadig vekk arrangerer egne innsamlinger til inntekt for vårt arbeid. Det kan gjøres på mange måter, og vi synes det er gøy å se hvor kreative alle er!

Les mer

Testamentarisk gave

Mange ønsker å bidra til en bedre verden hele livet igjennom, og mer til. For mange er det både en trøst og en glede å vite at man ved sin bortgang kan utgjøre en forskjell i andres liv. Vi mottar alle henvendelser med ydmykhet, respekt og helt konfidensielt.

Les mer

Trygghet for ditt bidrag

Vi mottar alle bidrag med ydmykhet, respekt og stor glede. Det er viktig for oss at du opplever det slik, og at du føler deg trygg på at bidraget kommer frem til de du ønsker å hjelpe. Vi opererer med full åpenhet og er en organisasjon basert på frivillighet.

Les mer

GJØR EN FORSKJELL I DAG

Så lenge fattigdom, urettferdighet og ulikheter består, kan ingen av oss helt hvile.
Det skal ikke så mye til å endre et liv, ta kontakt i dag og utgjør en forskjell.

ENGASJER DEG
DONER NÅ