FRIVILLIG I NORGE

Selv om vi jobber med å forbedre levevilkårene til innbyggerne i Pancho Mateo i Den dominikanske republikk, er vi i full sving i Norge også. Vi har alltid behov for flere ambassadører som hjelper oss med å spre informasjon om arbeidet vi gjør, og skaffer flere støttespillere. I tillegg er det en rekke administrative oppgaver som gjøres på frivillig basis, alt fra håndtering av økonomi og søknader om støtte, til utvikling av nettsider og innføring av nye systemer for oppfølging av våre bidragsytere.

Vi gir noen tips til hva man kan bidra med fra Norge nedenfor, men du er hjertelig velkommen med nye idéer også! Ta kontakt med oss, så finner vi helt klart rom for ditt engasjement.

EKSEMPLER PÅ BIDRAG

  • Gaven som hjelper er et prosjekt vi holder løpende gjennom året. Her kan alle som ønsker det, lage ting som vi kan selge på våre markeder til inntekt for Amigitos. Det kan være å hekle, sy, strikke, snekre, male og mer til. Du kan lese mer om Gaven som hjelper på frivillig.no.

  • Markedsarbeid på nett er et omfattende arbeid, og vi bruker både nettsiden, Facebook og Instagram. Det er en del arbeid å utarbeide, poste og følge opp innhold, og vi kunne spesielt trengt noen som er dyktige på design, webutvikling, samt produksjon og redigering av bilder og video til å bidra som frivillig.

  • Ambassadører er helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å hjelpe som vi gjør. En ambassadør kan delta på arrangementer hvor Amigitos er invitert, sette opp egne arrangementer for Amigitos, hjelpe ved å verve nye faste givere og sponsorer, bidra med å selge til/fra julegavelapper, kalendere og julematsertifikat. Alt som bidrar til å spre informasjon om Amigitos, samtidig som det opprettholder vårt gode omdømme, ønsker vi velkomment med åpne armer og hjerter.

  • Du kan gjennomføre din egen innsamling til inntekt for Amigitos. Om du baker kake og lodder den ut på jobben eller setter opp en innsamling på Facebook, starter en venneklubb med bidrag til Amigitos som et fint tillegg eller arrangerer et stort bruktmarket – det er helt opp til deg. For oss er det viktigste at slike initiativ gjøres med en glede over å bidra, at informasjonen som gis i forbindelse med innsamlingen stemmer med virkeligheten og at ingen føler seg presset til å delta 🙂 Du kan lese mer om å holde en egen innsamling her.