BEDRIFTSTØTTE

Det å støtte eller inngå et samarbeid med Amigitos kan gi mange positive effekter for din bedrift. Det gir selskapet et sosial profil, det kan engasjere ansatte og gi de følelsen av å være med på å endre mange liv. Vi skreddersyr gjerne en avtale med dere, slik at det blir et givende samarbeid for alle. Nedenfor har vi også satt opp noen eksempler på hvordan bedrifter kan være med å støtte opp om Amigitos sitt arbeid. Ta gjerne kontaktKontakt oss!

EKSEMPLER

  • Gi julegaven til Amigitos sitt arbeid. Det kan være vanskelig å finne en julegave som alle ansatte trenger eller kommer til å bruke. Da kan det være fint å gi alle et julekort som forteller som Amigitos sitt arbeid, og at bedriftens julegaver går til dette. Det kan både gå til et konkret prosjekt eller til arbeidet vårt generelt.

  • Gi et julematsertifikat til jul. Hver jul holder vi skolen stengt i to uker, slik at våre ansatte får litt hvile. Mange av barna kommer fra familier som har problemer med å skaffe nok mat, og vi gir derfor ut matposer til alle barna på siste skoledag slik at ingen må gå sultne mens skolen er stengt. Matposene sponses med en egen innsamling i tiden før jul, og hver matpose koster omtrent 300 kroner og gir ett julematsertifikat.

  • Bli bedriftsfadder. Det er mulig for bedrifter å støtte Amigitos med et fast beløp hver måned. Kanskje kan man ha et program hvor bedriften gir en sum i måneden per ansatt som blir fadder? Mulighetene er mange, og det finnes sikkert mange oppsett som kan gjøre det både sosialt og inspirerende på arbeidsplassen.

  • Bli sponsor for en av våre ansatte. I Amigitos har vi lærere på ulike trinn, byggearbeidere, sikkerhetsvakt, trenere og mer. Lønnsutgiftene er vår største månedlige kostnad, og om dere ønsker å «ha en ansatt» i Amigitos gjennom å sponse lønnen er det både inspirerende og til stor hjelp for vårt arbeid.

  • Ønsker dere å støtte på andre måter? Vi tar gjerne samtaler med dere på hvordan bedriften og Amigitos kan gjøre noe godt sammen. Ta kontakt med oss på post@amigitos.org 🙂

VÅRE BEDRIFTSVENNER

Vi setter enorm pris på alle som støtter vårt arbeid. Tusen hjertelig takk til alle bedrifter som er med å gjøre vårt arbeid mulig!