Ta kontakt

Dersom du skulle ha spørsmål, ideer, ønsker eller annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Du kan nå oss i sosiale medier, på post-mailen eller du kan ta kontakt med en av oss i styret direkte.

Styret i Amigitos

Siv Mika Engebretsen
Siv Mika EngebretsenGrunnlegger og prosjektleder
Siv Mika er grunnlegger av Amigitos, og jobber med organisasjonen ulønnet og på heltid. Hun oppholder seg i Den dominikanske republikk store deler av året, og er primus motor i organisasjonen.

+47 452 90 313

Trine Landsverk
Trine LandsverkØkonomiansvarlig
Trine har vært med Amigitos siden oppstarten, og holder oversikt og kontroll på organisasjonens økonomi. Trine er også konstituert styreleder, og jobber til daglig i Svelvik kommune.

Tlf: +47 902 03 050

Carina Hultgren
Carina HultgrenStyremedlem
Carina har vært med Amigitos i flere år, og tilfører organisasjonen mye gjennom sin deltakelse i styret. Til daglig jobber hun i Accenture.

Tlf: +47 957 54 940

Eli Johanne Apold
Eli Johanne ApoldJuridisk ansvarlig
Eli er utdannet advokat, og gir et viktig bidrag til Amigitos gjennom sin kunnskap så vel som sin person. Til daglig jobber Eli i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange.

Tlf: +47 907 22 725

Max Ole Wittussen
Max Ole WittussenStyremedlem
Max Ole Wittussen er styremedlem. Max er en engasjert Amigitosvenn og alle barna i Pancho Mateo kaller han «bestefar». Nå da han er pensjonert ønsker han å bruke mer tid i Den Dominikanske republikk med arbeidet vårt der.