Kjære venner av Amigitos

Collage

En liten hilsen fra Amigitos Små venner.  Med ønsker om et godt nytt år. Vi håper dere alle har en fin julefeiring. Med masse kjærlighet, hvile og glede.

Amigitos Små venner fortsetter sitt arbeid også dette året,  med en tro på at vi i sammen kan gjøre denne verden til et bedre sted å være for oss alle. I sammen kan vi gjøre en forskjell til det bedre og vi er utrolig takknemlige for all hjelp dere har bidratt med.

Det har og er tøffe tider veldig mange steder i verden og slik er det også her i Pancho Mateo, Den Dominikanske republikk.  Arbeidsledigheten er høy og avstanden mellom fattig og rik blir bare større og større. Problemene i Haiti med den drepte president, bensinmangel, gjenger som herjer og også det siste jordskjelvet gjør at mange flykter over grensen til noe de håper skal være bedre, men det som regel ikke er. Rasismen Haitianere/Dominikanere er ikke bedre heller verre. En meget langtrukken ting som ikke har løsning ser det ut til.

Vi takker også for bidrag som gjorde at vi kunne hjelpe jordskjelvrammede Chambellan. Våre fantastiske venner har uoppfordret, og uten annen kompensasjon enn mat og drikke, gjort en fantastisk innsats for de 60 elever på den lille skolen som raste. De lagde også matposer til 100 familier der, som ble delt ut til jul. Juleglede for alle!

I Pancho Mateo, DR delte vi ut store gode matposer til 250 familier som vi vet har store behov, 320 barn fikk julegaver av nissen og stemningen var god selv om vi måtte gjøre alt utendørs pga Covid. Den store julemiddagen hvor alle sitter tett i tett må vente til neste år.

Vår skole, barnehave, helseklinikk, kvinnenettverk, ungdomsklubb, sykurs for kvinner, våre matprogram og aktiviteter som ledes av våre 19 ansatte fungerer godt.

Det er også godt at vi kan hjelpe Haiti igjen. Vi vil på en eller annen måte fortsette om mulig.

Hjelpearbeid er alltid utfordringer men summa summarum så beveger vi oss i riktig retning med museskritt, respekt og en utrettelig tro på det gode.

En stor takk til dere alle som støtter vårt arbeid!

Med vennlig hilsen

Siv Mika – Grunnlegger

FLERE BLOGGINNLEGG

GJØR EN FORSKJELL I DAG

Så lenge fattigdom, urettferdighet og ulikheter består, kan ingen av oss helt hvile.
Det skal ikke så mye til å endre et liv, ta kontakt i dag og utgjør en forskjell.

ENGASJER DEG
DONER NÅ