Project Description

Utdanning er nøkkelen ut av fattigdom

Vi har i mange år drevet barneskole og det er fantastisk å se barna lære både bokstaver og tall. Omsorg med kjærlighet og mat i magen får de også.

Men hva så når barna var ferdige hos oss som ungdommer, tenkte vi. Vi hadde et sterkt ønske om å la dem bryte sirkelen av fattigdom. La dem få en god utdanning som kunne forandre deres liv. Være gode eksempler for andre unge.

AmigitosStudy ble så smått startet i 2019 og er basert på prinsippet Gi og motta (som alt annet vi gjør). Dvs. at vi hele tiden følger opp og evaluerer, det er et tett samarbeid mellom studenten og Amigitos. Alle som mottar støtte til sitt studie må gi noe tilbake til sitt samfunn f.eks. hjelp når det trengs, undervise og drive aktiviteter. Støtten er kun til faktiske utgifter som innskriving på universitet, offentlig transport, brukte bøker, eksamensavgifter f.eks.

I skrivende stund støtter vi ungdom som studerer til ingeniør, jus, skolepsykologi, administrasjon, regnskap, arkitekt, sykepleier for å nevne noen. Vi støtter også månedlig 12 ungdom som går på engelsk kurs.

Det er en glede å se entusiasmen og gleden hos de unge ved at de får mulighet til å lage seg en god fremtid. Vil du støtte en profesjon du brenner for så bare ta kontakt, det koster mindre enn du tror.

Vil du støtte en ungdoms fremtid, kanskje er det en profesjon du brenner for? Ta kontakt, det koster mindre enn du kanskje tror!

Tenk om alle hadde like muligheter til å skinne i livet.

SIV MIKA ENGEBRETSEN • GRUNNLEGGER

GJØR EN FORSKJELL I DAG

Så lenge fattigdom, urettferdighet og ulikheter består, kan ingen av oss helt hvile.
Det skal ikke så mye til å endre et liv, ta kontakt i dag og utgjør en forskjell.

ENGASJER DEG
DONER NÅ