Vårt arbeid

Vi i Amigitos bryr oss gjennom handling.

Barna vi hjelper får mat, rent vann, skolegang og omsorg hver dag på skolen vår. Skolen ligger i et lite slumområde på nordsiden av øya Hispañola i Den dominikanske republikk.

I dette området arbeider vi: Sukkerslavene

Mange av barna er fra Haiti eller har Haitianske foreldre. Disse barna har oftest ikke ID papirer og dermed ikke rett til å gå på offentlig skole.

Amigitos er en non-profitt frivillig organisasjon. Vi ønsker at innsamlede midler skal komme våre Små venner uavkortet til gode.

Amigitos jobber direkte med de Små vennene, vi kjenner dem og deres behov. Vi “ser” dem og gjør hva vi kan for å kartlegge og også hjelpe dem med spesielle behov. Det er ikke enkelt å være fattig og uten rettigheter. Disse barna har en tøff hverdag og vi ser at det nytter å dekke basiske behov, gi omsorg og utdanning. Disse barna har det ikke enkelt, men de er glade.

Vårt motto

Care with action (bry seg gjennom handling) er vårt motto.

Vi jobber ut ifra mottoet om at vi kan alle gjøre en forskjell.  Vi handler med omsorg (Care with action). Vi ønsker å gi barna våre en mulighet til et bedre liv og også gi venner av Amigitos en mulighet til å engasjere seg.

Vi takker fra oss og de Små vennene for all støtte og support. Vi er uendelig takknemlige for at dere gjør dette mulig, uten dere ville det ikke vært så mange glade barn hos oss. Spre gjerne ordet om vårt arbeid.

Flere venner hos oss = flere sunne smilende barn hos Amigitos.

IMG_6841-edit

Takk for at du er en Amigitosvenn!